Blood & Glory

Blood & Glory 1.0.2

Bloed, actie en Romeinse gladiatoren

Blood & Glory is een Android game die je terugbrengt naar de Romeinse tijd. Je bent een gladiator en moet je al vechtend door toernooien werken. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitstekende graphics
  • 10 verschillende toernooien
  • Veel moves en wapens

TEGEN

  • Eerste keer opstarten duurt lang

Excellent
9

Blood & Glory is een Android game die je terugbrengt naar de Romeinse tijd. Je bent een gladiator en moet je al vechtend door toernooien werken.

De tijd dat je voor mobiele games een iPad of iPhone nodig had, ligt in het verre verleden. Met spellen als Wind-up Knight en Skies of Glory zien we al dat Android grafisch gezien niet achterloopt. Blood & Glory bevestigt dit nogmaals: deze game ziet er geweldig uit! In het Colosseum sta je als gladiator tegenover gigantische strijders. Met een wapen en schild ga je het gevecht aan op zoek naar eeuwige roem...en geld. Met de gewonnen poen koop je namelijk een betere uitrusting, welke je nodig hebt in de latere confrontaties.

Dankzij de behulpzame tutorial ben je na 5 gevechten klaar om de ring in te duiken. Met 10 toernooien en tal van wapens duurt het wel even eer jij jezelf de koning van de gladiator-gevechten mag noemen. Blood & Glory belooft urenlang speelplezier.

Apple heeft het de hemel ingeprezen Infinity Blade, maar Android heeft Blood & Glory. Deze games spelen vrijwel hetzelfde en ook grafisch doen ze niet voor elkaar onder. Heb jij een Android, dan is Blood & Glory dus een must!

Blood & Glory

Download

Blood & Glory 1.0.2